lauantai 6. joulukuuta 2014

Tyhjä kanvas

Hei ihanaa...
Sydän on todellakin onnesta sykkyrällään...
Mulla on uusi blogi...ikioma turvallinen pesä mun ajatuksille ja aarteille...


Voi miten olenkaan bloggaamista kaivannut..."esikoisestani", Omaa aikaa-blogista, tuntuu olevan valovuosia aikaa...sen vaaleanpunaisista parfyymipulloista, kasvonaamiopostauksista ja koekeittiössämme räjähtää-postauksista. Pienellä haikeudella jätän sen taakseni ja kutkuttelevalla jännityksellä itsekin katson, minkälaiseksi Sydän Sykkyrällään muotoutuu....

Sen voin luvata, että vaikka ihmisenä olenkin hurjasti kasvanut sitten Omaa aikaa-blogin, niin samalla avoimella, kepeällä (juu ei aina, todellakaan!) ja elämänläheisellä otteella edelleen jatketaan.
Uskoisin, että täältä tullaan löytämään edelleen perus liibalaaban lisäksi myös niitä ruoka-, käsityö-, matkailu-, terveys-, kauneus-, ja sisustusjuttuja. Kaikkea kivaa...suoraan sydämestä!

Hah, pitäisköhän tähän loppuun heittää yksi kriisi ettei liian siirappiseksi mene...

-Ainahan mulla joku kriisi on päällään, vaikka sitten pienempikin *nauraa*
Nooh...mullahan on jo useamman vuoden ollut ripsienpidennykset ja niihin olen todellakin jäänyt koukkuun. 
Well, viimeaikoina ne on vähän heikonpuoleisesti pysyneet ja monasti olen seuraavaan huoltoon kömpinyt muutaman ripsikarvan varassa...
Tänään katselin kauhulla aamulla kun mulla kirjaimellisesti oli ne kaksi karvaa vasemmassa öögassa ja oikeassa niukin naukin kymmenen. Juu ei kaunista...vielä kun yks niistä sojottaa itään ja toinen länteen..Kalenterista kurkkasin, että seuraavaan huoltoon ois sellainen pari viikkoa aikaa ja huomenna pitäis jo lähteä rakkaan ystävän kanssa jouluostoksille. ÖÖÖöööööyyyy NÖÖöööyyyyy...No Can Do! 
Mulla ei sitten ollut muuta vaihtoehtoa kun kaivaa öljy esiin ja poistaa ne viimeisetkin haivenet. 
Nyt on sitten niin alaston olo...kai mulla jokunen omakin ripsi siellä kasvaa jos oikein tarkkaan katsoo. Ripsarilla olisin senkin asian varmistanut, mutta arvaa vaan löytyykö multa ainuttakaan ripsaria kun ei ole vuosiin tarvinnut. 
Voin kertoa, että huominen shoppailureissu alkaa Cittarin kemppariosastolta *nauraa ja nyökkää vimmatusti*  -Lóreal -because I´m so fu**king worth it now!

...kaiken keskellä...itseasiassa kauheen vapautunut olo...Kyllä ne ripset siitä kasvaa. Ihanaa kun saa kunnolla hingata kasvoja pestessä ja laittaa meikkiä tai rajauksia ilman et ripset ropisee poskille! Taidan siis pitää niistä ainakin muutaman kuukauden tauon...matkaan asti...mutta se onkin jo sitten toinen tarina.

Ihanaa itsenäisyyspäivän iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. No piilossa...hunningolla..missä lie ;)
    Ei vaisin...jossain kohtaa tuli sellaisia pinnalla olevia juttuja mistä ei voinut blogata ja tauko venyi luvattoman pitkäksi :)

    VastaaPoista

Oi, ihanaa kun kävit kommentoimassa! Kiitos!