sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Kynttilän hehkussa...

Ihana shoppailupäivä takana...

Olo on juuri sellainen kun tässä kohtaa kuuluu ollakin..
-vatsa täynnä hyvää ruokaa (tottakai syömässä pitää ostosreissun päätteeksi käydä, ettei vallan näänny pois), jaloissa tuntuu kävely...kynttilät sytytetty, sohvalla viltin alla, kupillinen glögiä vieressä bloggailen täällä menemään...
Sunnuntaiangstista ei tietoakaan! (siis se on se maanantaimörkö mikä alkaa kiusaamaan jo sunnuntaina..mulla ainakin kovin usein.)


Mitään villiä Visat vinkuu ja naapurit ovat kateellisia-ostosreissua ei ollut tarkoituskaan tehdä. 
Tänä vuonna meinaan selvitä hyvinkin pienin lahjaostoin...less is more- meiningillä. Rakastan lahjojen antamista ja on ihanaa löytää sellaisia juttuja mistä tietää jonkun tietyn ihmisen todella pitävän. Sen takia hieman on vaikeaa koettaa pitäytyä lahja per pää ajatuksessa. Nyt on kuitenkin koitettava karsia menoista jotta saisi rahaa säästöön. Olen nimittäin lähdössä helmikuun alussa risteilemään läntiselle Karibialle ja vaikka se toteutetaankin kokoamalla koko reissu erillisistä palasista (siis lennot, risteily ja hotellit Miamissa kaikki erikseen eikä matkatoimiston kautta) niin kyllä sen eteen säästämään joutuu.

Takaisin ostosreissuun...Tapahtuuko teille muille koskaan sitä että menee etsimään lahjaa toiselle ja hyllyt suorastaan pursuavat kivoja juttuja itselle? Mulle tuntuu aina käyvän niin. Nyt sain suht hyvin vastustettua kaikkia herätekutsuhuutoja, mutta niitä pakollisia ostoja, kuten se ripsari, oli muutamia.

Käväistiin Turussa hämeenkadulla sijaitsevassa sisustusliike Sellofaanissa. Kaikkien ihanuuksien keskeltä löysin lahjaksi valokuvakehykset, mitkä sopivat lahjan saajan tyyliin täydellisesti. Sieltä tarttui omaan haaviin ihana korkea kynttiläjalka. Olen tuollaisesta haaveillut jo kauan ja nyt kun jokunen aika sitten ostin olohuoneeseen pitkän senkin, niin vihdoin kynttiläjalalle on myös paikka.Sokokselta oli ihan pakko ostaa kaneli-appelsiinikahvia... voi Fazerina mikä tuoksu! Musta on tullut niin vanha, etten enää kestä juoda kahvia illalla menettämättä yöuniani...siksi en vielä osaa sanoa onko maku yhtä hyvä kuin tuoksu. Huomenna makustellaan paremmin!...Nyt mä nautin mun kynttilöistä...

                                          Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi, ihanaa kun kävit kommentoimassa! Kiitos!