tiistai 6. tammikuuta 2015

Hemmottelua ennen unta...

Loppiainen on kääntynyt iltaan ja huomenna olisi luvassa se todellinen paluu arkeen. Pelkkä ajatuskin saa neliraajajarrutuksen päälle...miten sitä ikinä saa itsensä aamulla hereille ja ylös sängystä? Pirteä peipponen sieltä vällyjen välistä tuskin nousee mutta nousisi nyt edes joku pieni harmaavarpunenkin.

Väsymykseni ei joudu pelkästään nyt mistään univajeesta vaan kilpirauhasen vajaatoiminnasta kärsivänä mulla on selkeästi olleet arvot taas päin honkia jo useamman viikon, eikä pieni annoksen nosto ole ainakaan vielä tuottanut toivottavaa muutosta olotilaan. Tällä hetkellä tämä väsymys on sellaista ihmeellistä...sängystä nouseminen tuntuu ihan ylivoimaiselta tehtävältä, mutta kun ylös pääsee niin helpottaa. Iltapäivällä tulee se hetki kun kannattaa pysyä mahdollisimman kaukana vaakatasosta, muuten lamput pimenee alta aika yksikön.

Tänään aamulla siellä peiton uumenissa vannoin, että menen aikaisin nukkumaan. Samalla mietin, että olisiko jotain muita juttuja mitä voisi siinä sänkyyn mennessä ottaa huomioon jotta unen laatu ja määrä paranisivat. Mulla on se paha tapa että otan koneen sänkyyn ja siinä ennen unta vielä surffailen netissä. Tietäähän sen, että sekin paha tapa vielä stimuloi aivoja eikä auta rauhoittumisessa. 

Tänään olisi nyt sitten tarkoitus jättää kone olohuoneeseen. Tämän lisäksi päätin käydä illalla ennen nukkumaan menoa lämpimässä, rentouttavassa suihkussa ja hemmotella itseäni ihanilla, hyväntuoksuisilla tuotteilla ennen kuin solahdan vastavaihdettuihin puhtaisiin lakanoihin. Taidampa vielä päästää makuuhuoneeseen hetken aikaa raikasta pakkasilmaa, sillä mikään ei ole niin ihanaa kuin viileät, puhtaat lakanat. Tänään on täydellinen päivä kokeilla joululahjaksi saamiani 
L´Occitanen tuotteita. Rakas ystäväni englannista tiesi minun fanittavan kysistä merkkiä lähetti minulle boxillisen ylellisyyttä.Suihkuyöjy oli minulle uusi tuttavuus ja sitä olen jo ehtinyt käyttääkin. Se muuntautuu kevyesti vaahtoavaksi joutuessaan kosketuksiin veden kanssa ja jättää ihon ihanan pehmeäksi ja hennosti mantelilta tuoksuvaksi. Tänään kokeilen uutta Cherry Blossom suihkugeeliä.Käsi- ja jalkavoide, nämä L´Occitanen klassikot ovat olleet mulla käytössä jo ennenkin ja parempia saa kyllä hakea!25% Sheaa mulla on päivävoiteena mutta Body Creamiin en ole vielä tutustunut. Paksua ja ihanaa, uskoisin!Ja tämä sitruksinen tuoksu varmaan herättää prinsessan aamulla :) Aika voimakas tuoksu, en ihan iholle laittaisi, eli huonetuoksuksi varmaan päätyy.


Nyt sanoista tekoihin ja ääntä kohden...
Hyvää yötä, kauniita unia ja tsemppiä sinullekin töihinpaluuseen mikäli olet saanut lomalla lötkötellä tähän päivään asti!

1 kommentti:

  1. Toivottavasti olo on jo helpottanut, eikä väsymys piinaa aivan hurjana. On pitänyt kertoa... tuo sinun bannerisi on todella hieno! Se saa sydämeni hymyilemään, joka kerta kun sen näen. :)

    VastaaPoista

Oi, ihanaa kun kävit kommentoimassa! Kiitos!